HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Registration DOES NOT need an email verification.
Welcome to the biggest MyBrute forum on the internet.
Look at the sections' stickies: you'll find there everything you need to know about the game!

Share | 
 

 PLEASE HELP!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bcnew
*
*


Posts : 2
Join date : 2010-12-26

PostSubject: PLEASE HELP!!   Sun 26 Dec 2010, 03:00

ive been playing mybrute a few months now.
and for the last few weeks the pahe will load with just a blank screen. so i cant do or see anything.
ive messed with adobe, admuncher and other things. but nothing helps.
any1 know whats going on or can tell me what to do? thanks in advance
Back to top Go down
View user profile
Rico
Forum Mod
Forum Mod


Posts : 2620
Join date : 2009-10-28
Age : 32
Location : Germany

PostSubject: Re: PLEASE HELP!!   Sun 26 Dec 2010, 03:20

you could reinstall your browser "Fire Fox" and update your "adobe flash player". if it is still not working reinstall adobe flash player.
also this problem might never happend if you use another browser like "google chrome"

_________________
Back to top Go down
View user profile
bcnew
*
*


Posts : 2
Join date : 2010-12-26

PostSubject: Re: PLEASE HELP!!   Sun 26 Dec 2010, 04:09

ok i tried all 3 things and it still didnt help =(

the same thing has happned to one of my good friends on his pc too.
i have no clue what else to do

could i be blocked out of the site for some reason?

it loads and i see the bandaid beside the address bar but the page is just empty
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PLEASE HELP!!   Today at 19:42

Back to top Go down
 
PLEASE HELP!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
My Brute Forum :: My Brute :: General Discussion-
Jump to: