HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Registration DOES NOT need an email verification.
Welcome to the biggest MyBrute forum on the internet.
Look at the sections' stickies: you'll find there everything you need to know about the game!

Share | 
 

 problems!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
AlnicZ27
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *


Posts : 1185
Join date : 2009-10-16
Age : 20
Location : Pinas

PostSubject: problems!!!!!   Sun 14 Mar 2010, 02:28

i need help..
i can't see the chat in forumotion..
i can't see the image of brute and also skills..
i can't see facebook home properly(even its not mybrute)
i updated the flash player but still the same..
i can't see my sig Sad can you see it?

please tell me some possibilities of error...

i will try to restart many times if it will get fixed


Last edited by AlnicZ27 on Sun 14 Mar 2010, 02:30; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
AlnicZ27
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *


Posts : 1185
Join date : 2009-10-16
Age : 20
Location : Pinas

PostSubject: Re: problems!!!!!   Sun 14 Mar 2010, 02:29

1 problem solved...
i can see the chat now
Back to top Go down
View user profile
Nasic
* * * * * * * * *
* * * * * * * * *


Posts : 655
Join date : 2009-11-19
Age : 28
Location : Holland

PostSubject: Re: problems!!!!!   Sun 14 Mar 2010, 02:34

Try a different browser?...
Back to top Go down
View user profile
AlnicZ27
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *


Posts : 1185
Join date : 2009-10-16
Age : 20
Location : Pinas

PostSubject: Re: problems!!!!!   Sun 14 Mar 2010, 02:35

ok.. i'll try it.. thanks for your help..
Back to top Go down
View user profile
F.B.I
* * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * *


Posts : 2334
Join date : 2009-11-07
Age : 25

PostSubject: Re: problems!!!!!   Sun 14 Mar 2010, 02:40

tru windows internet explorer really easy for me!
Back to top Go down
View user profile
AlnicZ27
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *


Posts : 1185
Join date : 2009-10-16
Age : 20
Location : Pinas

PostSubject: Re: problems!!!!!   Sun 14 Mar 2010, 02:41

thanks for the help nasic..
i used google chrome.
and it works!!!
the problem is with my firefox Mad
im not used to google chrome.. i feel slow using it..
Back to top Go down
View user profile
AlnicZ27
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *


Posts : 1185
Join date : 2009-10-16
Age : 20
Location : Pinas

PostSubject: Re: problems!!!!!   Sun 14 Mar 2010, 02:43

please a mod close this thread..
problems solved..

only one left.. firefox..
but no more big prob..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: problems!!!!!   Today at 21:50

Back to top Go down
 
problems!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» DARKSEID BAF Problems...
» Photobucket Problems
» AA problems
» Problems with Houdini
» Diablo 2: Problems and Solutions

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
My Brute Forum :: My Brute :: General Discussion-
Jump to: